Live betting

Live betting är ett av de absolut mest populära alternativen för betting som finns hos spelbolagen. Det ger en betydligt större action för dig som spelare samtidigt som den har koll på läget också kommer att få möjlighet att kunna slå oddsen på ett mycket trevligt sätt. Eftersom oddsen ständigt förändras blir det därmed också enklare att vinna mot spelbolagen om man har koll på läget.

Det finns extremt många spelbolag som erbjuder live betting. Vi har listat våra absoluta favoriter nedan av spelbolag som erbjuder live betting.

Bäst spelbolag för live betting juni 2024

Rank
Spelbolag
Bonus
Betyg
Besök
1
Ta emot 100% upp till 100 krRegler & villkor
2
Dubbla din första insättning upp till 1000 krRegler & villkor
3
Välkomsterbjudande upp till 1500 kronor på din första insättningRegler & villkor
4
Få 100 kronor extra att spela för av BetssonRegler & villkor
5
Dubbla din första insättning upp till 2000 krRegler & villkor
6
100% oddsbonus upp till 1000 krRegler & villkor
7
Nya kunder får 100 kronor i free betRegler & villkor
8
Sätt in 250 kr - spela för 1000 krRegler & villkor
9
Nya kunder får 1000 kr i oddsbonusRegler & villkor
10
Få 1000 kronor i Ultrabet hos HajperRegler & villkor
11
Få 100 Cash Free Spins i 3 olika MEGAWAYS slots. 18+ år - Regler & villkor gäller, stödlinjen.se. Läs fullständiga regler och villkor här
Erbjudandet gäller nya spelare från 1 september 2020 och framåt. Minsta insättning 100 kr. Cash Free Spins är giltiga i 60 dagar och ev. vinster betalas ut i kontanter utan omsättningskrav. 18+ år - Regler & villkor gäller, spelpaus.se, stodlinjen.se
12
Ta del av 1 free bet på 500 krRegler & villkor
13
Dubblad första insättning upp till 2000 krRegler & villkor
14
Hämta 100% bettingbonus upp till 1000 kr + 100 free spinsRegler & villkor
15
Börja äventyret med 99 free spins på Golden JokerRegler & villkor
16
Hämta 2500 kronor i betting bonusRegler & villkor
17
Pay N Play Betting med turbosnabba uttagRegler & villkor
18
Få ett försäkrat bet upp till 500 krRegler & villkor
19
Ta emot 100 kr i välkomstbonus som ny medlemRegler & villkor

Oerhört spännande med live betting

Det är något speciellt att oddsa live. När du får flytande odds i realtid ges du en ny dimension i din upplevelse. Därmed blir det betydligt mer spännande för dig. Förut fanns det endast möjlighet att oddsa live på de absolut största svenska spelbolagen. Men idag ser det annorlunda ut och samtliga spelbolag erbjuder live betting.

Det som däremot varierar är hur stort utbudet av live betting är för dig som spelare. Vissa har enormt många marknader per match och hundratals matcher varje dag. Andra har något mindre utbud.

Programvaror gör att utbudet kan vara identiskt

Spelbolagen idag har inte sina egna unika plattformer utan beställer dessa från tredje part. Förr satt spelbolagen och satte sina egna live odds. Men idag fungerar det inte så utan istället har tekniken haft en enorm utveckling. Det finns aktörer som SBtech och Kambi som levererar oddsplattformar och därmed kan spelbolag med oddsbonusar istället erbjuda kompletta plattformar med live betting och då också få riktigt bra odds på köpet som de inte sätter själva.

På grund av detta händer det att spelbolagen idag har en identisk design i sin live betting. Detta är då på grund av att de har avtal med samma leverantör. Däremot kan det finnas olika oddsnycklar som innebär att oddsen varierar något beroende på vilken spelsida det handlar om.

Live betting ger unika marknader

Det som for folk att oddsa live är dels spänningen. Att kunna oddsa på en pågående match ger en helt annan spänning och det gäller att vara snabb i sina beslut för att maximera chanserna. En händelse i en match kan få oddsen att förändras radikalt och därför gäller det att vara snabb i tankarna för att kunna få oddsen när de står som högst. Oddsen är ofta bättre live än vad de är inför matchstart.

I tillägg är det också som så att det blir riktigt häftigt vad gäller marknader. Du kan nämligen få unika matcher i din live betting som inte finns tillgängliga inför matchstart. Det kan handla om vilken spelare som gör nästa mål i en match eller vem som tar nästa gula kort i fotboll eller nästa utvisning i hockey. Hur många passningar blir det kommande 15 minuter och vilket lag får nästa inkast eller frispark? Det finns ”normala” och mer obskyra marknader vad gäller live betting vilket gör det så spännande.

Cash out är en populär funktion i live betting

Vid scenariot att man lagt ett spel men under matchens gång får en känsla att detta spel inte kommer in finns det en livlina. Det kallas för cashout och innebär att du kan ta ut en del av vinsten trots att matchen inte är över.

Förr i tiden var cash out väldigt ovanligt men idag har det mer eller mindre blivit standard hos spelbolagen. Vissa typer av spelare uppskattar funktionen medan professionella spelare sällan använder sig av cash out. Men det finns definitivt lägen då cash out är ett bra alternativ för dig som spelare.

Då är cash out en bra idé

Trots att matchen fortfarande pågår kan du välja att ta ut en del av vinsten. Du kanske har spelat på att ett lag ska vinna och de har ledningen i matchen. Men du har på känn att det andra laget kommer kvittera eller kanske till och med vända matchen. För att inte hela din insats och vinst ska gå förlorad erbjuder då spelbolagen dig att ta ut en del av vinsterna innan matchen är färdigspelad.

Enligt oss är det bäst att använda sig av cash out vid scenariot att man har en större bet slip på många matcher. Kanske har du lagt en kupong med fem matcher och fyra av dessa är färdigspelade. Skulle den femte matchen misslyckas tappar du hela vinsten men genom cash out kan du istället få ut en stor del av vinsten.

Vissa är dock emot cash out då de tycker att spelbolagen inte ger en tillräckligt stor del av vinsten för att det ska vara värt det. De väntar hellre tills matchen är färdigspelad och tar ut hela vinsten istället. Vi brukar endast använda oss av cash out i absoluta nödfall men det finns scenarier där det är ett bra alternativ vilket vi varit inne på tidigare. Dessutom kan du alltid se vilken nivå cash out ligger på och hur mycket du kommer att få ut av din vinst innan matchen är slut.

Live stream gör live betting komplett

Idag är det många spelbolag som erbjuder live stream. Detta gäller såväl traditionella spelsidor och de som erbjuder betting utan konto. Med live stream kan du titta på direktsänd sport rakt i din smartphone, dator eller surfplatta. Du kommer därmed att kunna se matchens händelser i realtid.

Detta underlättar din live betting radikalt. Det blir betydligt bättre förutsättningar när du kan titta på matchen live och placera dina odds utifrån vad du ser framför dig, snarare än enbart ifrån statistik. Dessutom går det att spara många tusenlappar på att titta på direktsänd sport hos spelbolagen jämfört med att teckna flera olika abonnemang.

Vanligtvis krävs det att du har ett pengar på ditt spelsaldo eller har lagt ett bet det senaste dygnet. Uppfyller du dessa kraven kommer du också att ha möjlighet att kunna titta på direktsänd sport hos spelbolagen. Det är något som vi verkligen tror att du kommer att uppskatta.

live betting

Tunga rättigheter hos spelbolag

Det är dessutom väldigt bra rättigheter spelbolagen sitter på för att kunna visa live streamad sport. Du kan visserligen inte se Premier League och Allsvenskan men det finns möjligheter att kunna se mycket annat som är minst sagt spännande. Serie A, La Liga och Bundesliga i fotboll till exempel. Men också NBA-basket och Grand Slam-turneringar i tennis.

De visar också mindre populära ligor och sporter vilket kan vara kul. Titta på massor av sport helt gratis hos spelbolagen idag. Det ger ytterligare en dimension i din spelupplevelse.

Använd en oddsbonus på live betting

Om du tar emot en traditionell oddsbonus när du oddsar live kommer du att kunna använda den på din live betting om du så vill. Det ger dig mer pengar att spela för och innebär att du får en bra start när du börjar spela. Faktum är att det ofta går snabbare att omsätta bonusen live eftersom du kan få in flera spel under en och samma match.

Givetvis är det också då förenat med större risker vilket kan vara bra att ha koll på. Men du har massor av möjligheter till en riktigt bra spelupplevelse när du spelar live med en betting bonus. Ta emot en från listan ovan för att komma igång på bästa sätt hos spelbolagen.

Oddsa live från mobilen

Det är inte säkert du är hemma när en match pågår. För att ändå kunna placera dina odds live kan du istället använda dig av en mobil enhet i ditt spelande. Då kommer du att få en betydligt större flexibilitet när du inte behöver oroa dig för att du ska vara begränsad till en dator.

Istället kan du oddsa precis överallt och det enda som begränsar dig är om du har uppkoppling mot internet. Vi älskar att betta från mobilen på grund av friheten som det innebär och hoppas att du kommer att göra detsamma. Det är något vi i alla fall tror att du kommer att gilla.

Summering live betting och live odds

Visst är det spännande att lägga ett bet inför match som man sedan följer under matchens gång. Men samtidigt tycker vi nog att det är mer spännande med live betting. Att få odds som ständigt förändrar sig ger en annan dimension i upplevelsen. Att i tillägg kunna njuta av en upplevelse som innebär att man får högre action i sitt spelande gör allting ännu bättre.

Framförallt är det riktigt bra att kombinera live betting med live stream. Testa själva att titta på matcherna när du oddsar live. Det är något vi har höga förhoppningar att du ska uppskatta. Lycka till och kom ihåg att alltid spela ansvarsfullt.